GÜL KƏLƏM, KARRİ VƏ TPYUĞUN DÖŞ ƏTİ İLƏ KREM-ŞORBA

/ 5
92 Kkal / 100 g
20 min
GÜL KƏLƏM, KARRİ VƏ TPYUĞUN DÖŞ ƏTİ İLƏ KREM-ŞORBA

Tərkibi

1 bir hissə
Su1 l
Toyuğun döş əti300 g
Kəsmikli pendir4 x.q.
KArri pastası / quru karri qarışığı1 x.q.
Keşniş Duz və istiot

Bişirmək

  1. Toyuğu duzlu suda bişirin və didin.
  2. Bulyonu süzün, üzərinə Bonduelle  tərəvəzli qarışığı əlavə edin və 12 dəqiqə bişirin. Sonra üzərinə karri və qaymaqlı pendir əlavə edin. 
  3. Şorba narın püre halına düşənədək onu əl blenderi ilə çalın. 
  4. Tiyuq ətini qoyun, üzərinə duz və istiot səpin. Qarışdırın.
  5. Keşnişlə bəzəyib süfrəyə verin.

qaymaqlı pendiri 20%-lik qaymaqla əvəzləsəz, şorba daha az kalorili olacaq.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox