KARTOF DİLİMLƏRİ İLƏ GÜL KƏLƏM

/ 5
407 Kkal / 100 g
30 min
KARTOF DİLİMLƏRİ İLƏ GÜL KƏLƏM

Tərkibi

4 porsiyalar
Seçmə gül kələm1 qablaşma
Sarıkök Zövqə görə
Kartof6 əd.
Qara istiot Zövqə görə
Yumşaq kərə yağı
Sarımsaq3 diş
Duz Zövqə görə

Bişirmək

  1. Sobanı 250°C-dək qızdırın.
  2. Yumşaldılmış kərə yağına duz və ədviyyatlar əlavə edin, qaırşdırın.
  3. Kartofu təmizləyin və dilimlərlə doğrayın.
  4. Gül kələmi, kartofu və ədviyyatlı kərə yağını kasada qarışdırın.
  5. Alınan qarışığı sacın üzərinə tökün və 30 bişirin.

Yeməyə daha maraqlı görüntü vermək üçün onun inqrediyentlərinə maranada qoyulmuş Bonduelle şampinyonları əlavə edin

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox