TULLAN-DÜŞ: DÜYÜ VƏ TƏRƏVƏZLƏR İLƏ TOYUQ RAQUSU

/ 5
96 Kkal / 100 g
60 min
TULLAN-DÜŞ: DÜYÜ VƏ TƏRƏVƏZLƏR İLƏ TOYUQ RAQUSU

Tərkibi

2 porsiyalar
Pörtlədilmiş yerkökü1 əd.
Nori yarpağı1 əd.
Toyuq əti üçün ədviyyatlar1 ç. q.
Zeytun yağı1 ç. q.
Toquq əti filesi150 g
Tomatlı sousda ağ lobya100 g
Duz Zövqə görə

Bişirmək

1. Toyuq filesini kublara doğrayın, bitki yağını tavada qızdırın və əti qarışdırmaqla 5 dəqiqə qızardın. Tomatlı sousda ağ lobya və 50 ml su əlavə edin. Qapağını bağlayın və 10 dəqiqə gözləyin.

 

2. Üzərinə zövqə görə ədviyyat və duz səpin.

 

3. Toyuq bişənədək brokkolini qablaşmasının üzərindəki təlimata uyğun hazırlayın, sonra boşqaba töküb soyumasını gözləyin.


4. Düyünü qablaşmasının üzərindəki təlimata uyğun ayrıca bişirin.

 

5. Düyüdın kiçik topa (dovşanın burnu), 2 kiçik pəncə və 2 uzun qulaq hazırlayın,   Əvvəlcədən pörtlədilmiş yerkökünü halqalarla doğrayın, sonra isə peçenye üçün formaların köməyiylə güllər kəsin.

 

6. Souslu toyuq raqusunu boşqaba tökün, düyüdən düzəltdiyiniz dovşanı, brokkolini və markov güllərini ehmalca üzərinə qoyun. Gözlərini və ağzını nori yarpağından düzəldin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Resept məhsulları

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox