Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat

/ 5
30 min
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat

Tərkibi

1 bir hissə
Gold Bonduelle şirin qarğıdalı170 q
hinduşka filesi150 q
çerri pomidor10 əd.
bibəri1 bolqar
turp4
avokado1
indau100 q
ispanaq100 q
mozarella pendiri40 q
zeytun20
qırmızı çuğundur tozu5
cücərti/mikroqrin10 qəcərti/mikroqrin
reyhan
duz istiot

Bişirmək

Bu salat – yüngül teksturası ilə nahar və ya şam yeməyinə verilə bilən sağlam və dadlı qəlyanaltıdır. Məsləhətlər və göstərişlər: bu salata kətan və balqabaq toxumu kimi müxtəlif toxumları tavada yüngül qovuraraq əlavə edə bilərsiniz.
  1. Tərəvəzləri doğrayın: çerri pomidoru, bolqar bibəri, turp və avokado.
  2. Hinduşka filesini duz, istiot, zeytun yağı, reyhanla ədviyyələndirin və sobada 180°С-də 20 dəqiqə ərzində bişirin.
  3. Döş ətini kiçik zolaqlar şəklində doğrayın və qırmızı çuğundur tozu səpin.
  4. Bir qabda ispanaq, indau, mozzarella pendiri, şirin qarğıdalı, bolqar bibəri, çerri pomidor, avokado, zeytun və turp qoyun, yağ, balzam sirkəsi və reyhan əlavə edərək yaxşı qarışdırın.
  5. Положите сначала салат в тарелку, а сверху - полоски из индейки и ростки. Əvvəlcə salatı bir boşqaba qoyun, üzərinə hinduşka tikələrini və cücərtini əlavə edin.
Məsləhətlər və göstərişlər: bu salata kətan və balqabaq toxumu kimi müxtəlif toxumları tavada yüngül qovuraraq əlavə edə bilərsiniz.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox